Защото тя го заслужава – необикновеният път на Ирина Шейк: от слабичкото момиче, родено в малко руско село до една от най-красивите жени

Разкажи ни как премина твоето детство?

Родена съм насред нищото, в малкото селце Еманжелинск, чиито жители се занимават с добив на въглища. Толкова е малко, че го няма дори на картите. Баща ми работеше в мините, а майка ми преподаваше музика. Детството ми беше по времето на Перестройката и за да преживяваме, отглеждахме плодове и зеленчуци в нашия малък двор. След училище трябваше да се грижа за градината и да помагам на мама. Баща ми почина, когато бях на 14 години и мама започна да работи на две места, за да може да ни изхранва. Ние винаги сме се подкрепяли и аз съм благословена да имам най-доброто семейство на света.

Докато растеше, усещаше ли по-различното отношение на другите към теб, заради красотата ти?

Като тийнейджърка бях висока и слаба. Изглеждах доста по-различно от връстниците си и често бях обект на подигравки. Но винаги следвах пътя си и имах подкрепата на семейството си. Всички жени в рода ми са красиви и силни личности и научих много от тях. Смятам, че истинската красота е нещо повече от хубаво лице и привлекателно тяло. Красотата е във всичко – в самочувствието, личността, в отношението ти към другите.

Как започна твоята кариера?

Откриха ме след като спечелих местен руски конкурс по красота. Париж беше първият град, в който отидох, заради кариерата на модел. Бях на 19 години, а това е доста късен старт за тази професия. Отначало ми беше трудно, не знаех езика, нямах нито пари, нито опит и се налагаше наистина да се уча бързо. Модата е тежка професия, изключително конкурентна. Останалото е история!

Как се чувстваш днес, като вече успяла жена?

Щастлива съм от това, което правя и там, където съм сега. Благодарна съм, че имам работа, от която изпитвам ежедневно удоволствие. Имам възможността да работя с някои от най-талантливите и креативни личности в модната, музикалната и филмовата индустрия… Пътувам много и имам възможността да опознавам толкова много различни култури.

 

Какво е твоето оръжието за прелъстяване?

Чувствените устни, естествено! Затова червеното червило е абсолютно задължително. В момента любимият ми цвят е Color Riche 377 Perfect Red, а за дневната си визия използвам 235 Nude – в ултимативен розов nude нюанс.

Ти си лице на компанията L’Oreal Paris, какво означава за теб слоганът ѝ „Защото го заслужавате“?

За мен това означава да си независима и да следваш своя път. Жената заслужава продуктите на L’Oreal, защото иска точно това. Чувства се силна в своята красота и в останалите аспекти на живота си, горда е със себе си и се чувства комфортно в кожата си. И винаги се стреми да бъде възможно най-добрата версия на своята личност.

 

Какво носиш винаги в чантата си?

Балсам за устни, слънчеви очила, мобилен телефон и червило в розов nude нюанс.

Как предпочиташ да прекарваш празниците?

Обичам да съм със семейството си, близо до морския бряг.

Къде отиваш, когато искаш да се скриеш?

У дома.

Кое смяташ, че е твоето най-силно качество?

Това, че винаги правя нещата по моя начин, така както смятам, че трябва да се направят.

Разкажи ни малко повече за хуманитарната си дейност?

Благотворителността стана важна част от живота ми. Мисля, че е жизненоважно всички ние да споделяме това, което имаме и да оказваме помощ на нуждаещите се. Работя с руската хуманитарна организация Pomogi.org, като помагам при събирането на средства за операции на деца, чийто родители не могат да си позволят лечението.

photo: L'Oreal Paris

Ето още 5 неща, които със сигурност не знаете за Ирина:

За този външен вид препоръчваме

  • Color Riche 377 Perfect Red L'Oreal Paris

  • Color Riche 235 Nude L'Oreal Paris

  • Volume Million Lashes L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , устни, известни , мат, стил

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Makeup police – какво видяхме по улиците

Гримът може да ти помогне да изглеждаш по-красива и нежна, но същевременно може да ти изиграе лоша шега...