Зад кулисите на Кан 2016: купонът никога не свършва (СНИМКИ + ВИДЕО)

От профилите в Инстаграм се вижда, че звездите здравата се забавляват в Кан! Разбираемо, тъй като този филмов фестивал има дълга история в забавлението. А най-забавните моменти са точно тези, които официалните репортери пропускат. Добре, че има социални мрежи и че някои известни личности никак не се срамуват!

Блейк Лайвли със сигурност е платила такса „свръхбагаж“ за полета до Кан - трябвало е да донесе всички тези рокли и обувки за всеки от 12-те фестивални дни. Защото за всяка поява има нужда от специален аутфит. Но си е струвало, тъй като самата тя казва: „Няма друго място като Кан!“ 

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

 

Въпреки че за тяхната визия се грижи цял екип специалисти и че всички тези страхотни дрехи са получили като подарък, това не намалява тяхната радост. В края на краищата, тези прекрасни, успешни, богати, известни дами са преди всичко жени като нас!

 

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on

 

Дали заради средиземноморския въздух или купонджийската атмосфера, но дори Виктория Бекъмжелязната лейди на модната индустрия, успя да разпусне. Е, не успя чак да се разсмее, но показа, че може да бъде и не чак толкова сериозна. И раздвижена!

 

Но на друга една красавица сериозното лице никога не ѝ е било на сърце. И слава богу, тъй като тя има една от най-красивите усмивки! Джулия Робъртс изключително много се забавляваше с екипа си от гримьори, преди да излезе на червения килим... Толкова много, че чак забрави да си обуе обувки и тръгна абсолютно боса по червения килим! Добре, разбираме, че с това Джулия искаше да отправи някакво послание, обаче не ни е ясно точно какво. Във всеки случай, ние сме ѝ фенове!

 

 

A photo posted by TheHeekly (@theheekly) on

 

Върху червения килим моделът Даутцен Крус може и да изглеждаше по скандинавски сериозна, но пък зад кулисите изобщо не беше такава. Ето как слязоха от лимузината със своята колежка по красота. 

 

A video posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

 

Филмовият фестивал в Кан се състои преди всичко заради седмото изкуство. Но е ясно, че не може да мине без красавици, рокли, обувки, грим... И купони! 

А какво правят Джулиан Мур и Сюзън Сарандън във вана, пълна с червило, както и други интересни ситуации, случили се зад кулисите, можете да видите в забавното ни видео: 

Свързани теми: Кан 2016

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Най-вълнуващото от Кан 2016 (ВИДЕО)

Разгледай най-интересните кадри от тазгодишния, току-що завършил 69-ти филмов фестивал в Кан, както ги видя официалният партньор на фестивала - L‘Orea...