Открий рок-богинята в себе си

L'Oréal Paris анонсира сътрудничество с компанията Balmain Paris.

otkrij rok boginyata

Оливие Рустейн, творческият директор на Balmain Paris представя визията си за рок-богиня на красотата с колекцията си за L'Oréal Paris.

Проектът за сътрудничеството между луксозната модна къща и козметичния гигант, ще бъде представен на тазгодишната Седмица на модата в Париж.

Заедно с L'Oréal Paris, Рустейн изразява креатвността си и възражда компанията Balmain Paris. като преминава от модните подиуми към първата си бюти колекция. На кръстопътя между висшата мода и достъпна красота, естетиката на Balmain Paris стига до потребителите под формата на най-популярното червило в света – жените по света купуват Color Riche средно на всеки три секунди.

„L'Oréal Paris и Balmain имат една обща цел – да дадат сила на всяка жена и възможност да изразят себе си по различни начини. Радвам се че, с това сутридничество идеята ми се превръща в реалност за всички жени“- разказва Оливие Рустейн.

„L'Oréal Paris харесва въображението на парижката красотата на Оливие. L'Oréal Paris е дългогодишен официален партньор на Парижката Седмица на модата, и се старае да приспособи красотата към всяка една жена. Оливие Рустейн и Balmain Paris са отлични партньори и благодарение на тях, идеята ни се превръща в дело"

"Красотата, достъпна на всички и висшата мода сега се срещат в лимитираната колекция Color Riche за Balmain Paris" – твърди Пиер Емануел Ангелоглу, глобален председател на бранда L'Oréal Paris.

Balmain Paris и L'Oréal Paris на устните

otkrij-boginyata

Култовото червило Color Riche получава три нови изключително привлекателни цвята и 12 нови нюанса, налични само в определени магазини на L'Oréal Paris.

Специалната “jewel” колекция, съдържаща три внимателно подбрани нюанса е достъпна само в Balmain Paris магазините.

L'Oréal Paris i Balmain Paris колекцията ще бъде пусната в продажба през семптември 2017 година.

Повече за: Най-сексапилните нюанси червило

Свързани теми: грим , червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

10 заповеди на хайлайтъра

Един от най-хитовите козметични продукти на пазара в момента...