Нежната Барбара или футуристичната Лума? Гласувай за визията, която предпочиташ!

vs.

Двете синеоки красавици - моделите Барбара Палвин и Лума Гроте - се разходиха по червения килим на филмовия фестивал в Кан и показаха своя младежки дух по два съвсем различни начина: първата в ретро романтичен тоалет с бродерии, а втората -  също в бродиран, но футуристичен тоалет с метални детайли. И двете са сред най-успешните млади модели в момента и макар да са едва в началото на своите 20 години, вече печелят милиони. 

На седмия ден от филмовия фестивал, за премиерата на филма „Жулиета“ Барбара Палвин облече съвсем нежна розова рокля с волани и подчертано деколте, чиято материя ни връща в романтичните 60-те години на миналия век. Черният колан подчерта тънката ѝ талия и направи тоалета особено подходящ за червения килим, допълнен с интензивна черна спирала с ефект на изкуствени мигли. Ще се съгласиш обаче, че дори този нежен тоалет не успя да скрие непокорния дух на Барбара.

Лума Гроте, манекенката с ангелска красота,  носеше ефирна сива рокля с бродирани сребърни детайли, следвайки тенденцията, въведена от Мет Гала 2016 - тоалетите да са с метален блясък. Тя беше подчертала безупречната си красота с модерния грим тип „без грим“, допълнен с актуални кичури в син цвят, като по този начин подчерта красивите си очи и направи комбинацията още по-футуристична.

А какво би облякла ти? Романтичния тоалет на Барбара или по-скоро ултра модерния тоалет на Лума?

Свързани теми: гласуване

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Коя визия на Джиджи Хадид ти харесва повече: super hot или so cool?

Супер атрактивната и супер актуална красавица привлича погледите при всяка своя поява. И непрекъснато ни изненадва с визията си...