Съвети за красота: Блейк Лайвли

блейк лайвли

Тя винаги изглежда зашеметяващо заради прекрасната си коса, безупречния тен и страхотната фигура за която мечтаят почти всички жени по света. Красивата Блейк Лайвли разкрива своята тайна за красота.

Милиони жени по целия свят копират прическите на красивата блондинка, а тя признава че тайната за прекрасната и коса е грижа с морска вода.

блейк лайвли коса

Морската вода придава блясък и текстура на косата, и с нея вълнообразните къдрици се задържат повече време.

"Косата ми винаги е по-хубава в Калифорния, отколкото е в Ню Йорк, затова напълних един голям буркан с вода от океана и я използвам от време на време. Може би не е най-добрата идея, но на мен морската вода ми помага. Солта прави косата по-издръжлива на прически“ – разкри актрисата.

Когато става дума за грим и официялни събития, тя често се гримира сама като следва съветите на професионални гримьори. „Не гледам видео уроци за красота в интернет и винаги се доверявам на професионални съвети. Най-добрите идеи и съвети получавам от Серж Нормант. Просто го питам как да получа желана визия и се вслушвам в съветите му“.

блейк лайвли грим

Един съвет който научих е че, нанасянето на малко количество гланц върху вече нанесено преди това червило, прави устните ми да изглеждат по-сочни и по-обемни.“

Блейк често подчертава че не е любителка на козметични салони, и се старае да използва колкото може по-малко грим за да запази здравето и красотата на кожата си. Много жени мечтаят за нейната безупречна кожа а тя твърди че това се дължи на генетични фактори и активна грижа. През лятото актрисата прекарва много време навън, и препоръчва редовна употреба на слънцезащитни кремове. През зимата пък тя е фокусирана върху хидратирането на кожата и залага на кремове с по-лека текстура.  

Повече за: 5 прически, които си струват вниманието

Свързани теми: грим , официален грим, тенденция, Блейк Лайвли

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

10 заповеди на праймъра!

Спазвай ги и гримът ти ще е неотразим неочаквано дълго...