Най-добрата комбинация

Макиажът, който те прави уверена и несломима пред каквито и да е препядствия е този, който започва с фон дьо тен и завършва с перфектната пудра. Тази комбинация  от двата продукта, които са в основата на всеки добър грим несесер, е може би най-важната в макиаж света. Ако искаш добър макиаж ти трябва добре изглеждаща кожа, а за нея ти трябва фон дьо тен и пудра, които си кореспондират и работят „ръка за ръка“.


Нашето дълго търсене и непрестанно изпробване на всевъзможни гримове и грим комбинации ни отведе до перфектната „двойка“ фон дьо тен  и пудра, които обещават да направят кожата ти кадифено гладка и да се задържат на нея максимално дълго в перфектно състояние.

Фон дьо тенът Maybelline Superstay 24h

Със специалната си Micro-Flex технология, този продукт ще се задържи в безупречно състояние върху кожата ти до 24 часа. Maybelline SUPERSTAY 24H се нанася лесно и не оставя усещане за маска върху лицето ти. Той се грижи за кожата ти като оставя порите и да дишат спокойно.  Безпогрешната му способност да покрива всички несъвършенства го прави перфектният продукт, както за дневна, така и за вечерна визия.

Пудрата  Maybelline Superstay 24h

В комбинация със страхотния фон дьо тен, който ти представихме на горните редове, е време да ти разкрием и идеалната пудра, която  да завърши визията ти. Отново от серията Superstay 24h на козметичния гигант Maybelline, този продукт има матиращ ефект и е устойчив на пот, влага и допир, което го прави идеален за забързаните ти дни и бурните ти вечери.

Повече за: Съвети за блестяща кожа

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Superstay 24h

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Superstay 24h powder

    Поръчайте веднага

Свързани теми: фон дьо тен , пудра

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Фон дьо тен трикове за издръжливост

Ако от самото начало на гримирането се справим перфектно със задачата си, то всичко след фон дьо тена ще се нанесе красиво и ще си повече от неотразим...