Красива и на 50 – Джей Ло

Дженифър разкрива тайните за красота на всички жени, които се стараят да бъдат стилни и красиви без значение от годините.

Нека започнем! Към какъв бюти режим се придържа Джей Ло за да поддържа своята красота и тялото си в перфектна форма?


Често чувам, че на 20 и 30 години лицето ви е такова с каквото ви е дарила природата, а на педесет такова каквото заслужавате. Затова често си мислех по-добре е да се опитам да бъда добра“ – разказва екзотичната красавица.

Тя винаги се стараела да не се излага прекомерно на слънчеви лъчи, да не косумира алкохол и кафе, да не стои в задимени помещения, и никога не е забравяла факта че мислите и чувставата са изписани на лицето ни. Консумацията на много плодове и зеленчуци е един от най-добрите помощници на Дженифър за поддържане на красотата.

Здравата и красива коса на Дженифър се дължи на продукта на L’Oréal - Total Riper 5.

дженифър лопес

Неговата формула обгръща всеки косъм от корена до върха, и прави косата и копринено мека и красива. Джей Ло с удоволствие стана посланичка на козметичната къща  L’Oréal, като винаги подчертава че това е брандът който наистина помага на жената.

В ежедневието, певицата предпочита да не се гримира. Дженифър винаги изглежда свежо, а тайната за безупречната и сияйна кожа се крие в използването на "La Riche" палитрата на  L’Oréal, в #nude нюанс 1 и 2. Така тя подчертава красотата на очите си, а ако и вие искате да копирате грим визията на екзотичната Джей Ло – осмелете те и заиграйте тази игра!

Повече за: Какви бюти рутини ни трябват преди да навършим 30?

Свързани теми: грим , известни

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

4 трика за перфектен фон дьо тен през зимата

Студеното време не трябва да те спира в желанието да имаш перфектна кожа...