Get the Look : Блейк Лайвли

Разкошната актриса, която е пример за перфектната блондинка, събра не веднъж овациите на модните критици в Кан. По време на филмовия фестивал феновете се порадваха не само на бременното й коремче, не само на перфектните тоалети подбрани за случая, но и на идеалното изпълнение на грима. За всички нас – почитателките на макиажа, и на Блейк Лайвли, разбира се, е изключително важно да следваме шест прости стъпки, които да ни доведат до крайния резултат – излъчване, като на холивудската звезда. 

Ето ги и тях... 
 
1 Дълбочина на погледа 
Всяка жена знае колко е важна спиралата и как с правилната такава можем да постигнем чудеса. Гримьорите на Блейк превръщат погледа й в основната „движеща“ сила на визията й, като залагат на спирала за обем в черен цвят. Нанеси я смело на миглите, като не се притесняваш да повториш още веднъж за по-драматичен резултат. Задължително заложи на спирала за обем и плътност! 
 
2 Maгическо докосване 
Макар понякога да ни е трудно да ги нанасяме, сенките са една от съставните части на перфектния макиаж. Добрата палитра ни гарантира завършен ефект. Съветваме те, точно като Блейк, да избереш цветове, които са в бежово-кафявата гама, за да постигнеш ефекта опушени очи, който обаче да изглежда естествено и нежно. 


 
3 Устни от коприна 
Както забелязваш, червилото на Лайвли не е фокусът на тази визия и все пак то придава завършеност. За подобно усещане ти трябва розово червило, което освен да хидратира устните ти, да ги направи блестящи без да оставя крещящ цвят. 
 
4 Розово! 
Добре структурираното лице от макиаж майсторите си личи по перфектно изваяните скули. И ти можеш да постигнеш този ефект с правилната пудра. За блондинките тя е по-розова, а за брюнетките  - с по-прасковени отенъци. 
 
5 Прикрий всичко 
Несъвършенствата на лицето често ни тормозят, а мисията да ги скриеш може да се окаже по-лесна отколкото предполагаш. Трябва ти кремообразен фон дьо тен. Със своята покривна текстура той умело ще изравни тена ти и дори няма да ти потрябва коректор. 
 
6 Блясъкът на красивата кожа 
Той се постига с бронзираща пудра, която често е последният щрих преди да се погледнем в огледалото и да се харесаме. Точно като Блейк Лайвли на червения килим на кинофестивала в Кан, ти препоръчваме да докоснеш леко бронзиращата пудра с твоята четка за нанасяне на руж и после нежно да я плъзнеш по дължината на скулите ти.

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очна линия, очи, червило, руж , контуриране , Блейк Лайвли

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Моливи за вежди - как да изберем правилния нюанс?

Макар че използването на този продукт изглежда просто, изборът на подходящ молив за вежди може да се окаже доста трудна задача...