L'Oreal

HOBO - Pure Clay маска

по-чиста и по-красива кожа само за 10 минути

#instadetox

Всяка маска съдържа

МОЩНА КОМБИНАЦИЯ ОТ 3 ВИДА ГЛИНА

Расул

Глина, известна със свойството си да почиства кожата.

каолин

Глина, известна със свойствата си да абсорбира замърсяванията и излишния себум.

монтморилонит

Глина, известна с действието си срещу несъвършенствата на кожата.


Идеалната маска за моята кожа

+РАСТИТЕЛЕН ВЪГЛЕН
PURE CLAY GLOW

Маска с озаряващ ефект.

Кожата е пречистена
и изглежда по-свежа.

+ЕКСТРАКТ ОТ ЕВКАЛИПТ
PURE CLAY PURIFY

Маска с пречистващ
и матиращ ефект.

Кожата е пречистена и мeкa,
без лъщене.

+ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНИ ВОДОРАСЛИ
PURE CLAY EXFO

Маска с ексфолиращ ефект
за равномерен тен.

Порите са по-малко видими, а текстурата
на кожата е излоючително фина.

След едноседмична употреба

НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Pure Clay гелове

Открийте новата #instadetox програма
за по-чиста и красива кожа всеки ден!

+растителен въглен
Pure Clay Озаряващ гел

Кожата е почистена и свежа. Придава ефект сияен тен. *

* След едномесечна употреба.

+екстракт от евкалипт
Pure Clay Почистващ гел

Почиства и матира кожата. Премахва излишния себум. *

* След едномесечна употреба.

+екстракт от червени водорасли
Pure Clay Ексфолиращ гел

Почиства кожата. С пилинг ефект, изравнява тена. Свива порите*

* След едномесечна употреба.

Съвети за употреба

маски

Стъпка 1. След като премахнете грима нанесете тънък слой върху цялото лице. Избягвайте зоната около очите и устните. Използвайте от 2 до 3 пъти седмично.

Стъпка 2. Оставете да изсъхне от 5 до 10 минути, след това измийте с влажна кърпа или топла вода.

Оставете да изсъхне от 5 до 10 минути, след това измийте с топла вода или почистете с влажна кърпа.

КОЯ #instadetox КОМБИНАЦИЯ Е НЕОБХОДИМА ЗА КОЖАТА ТИ?

МУЛТИМАСКИНГ

Направете идеалната комбинация за вашата кожа

Ако имате смесен тип кожа, или искате да постигнете различен ефект върху определени части на лицето, мултимаскингът е идеален ритуал за вас.

След парти

След излизане вашата кожа е уморена и има нужда от специална грижа. Приложете тази мултимаскинг процедура, която ще отстрани излишния себум, нечистотиите и ще върне свежия и отпочинал вид на вашата кожа.

УРОЦИ

mono masking

multi masking


#instadetoxпосланник

image1

Cvetybaby

научете повече

image1

Mademoiselle Aïa

научете повече

#pureclayyourway

Сподели с нас своя #instadetox ритуал, и спечели годишна доставка на Pure Clay маски.

победителпоздравления!

ПРАВИЛА НА КРЕАТИВНИЯ КОНКУРС «#InstaDetox»

 1. Facebook не участва, не администрира и по никакъв начин не поддържа този конкурс, той не е свързан с платформата по никакъв начин. С участието си в Конкурса, всеки участник потвърждава, че е съгласен да преотстъпи своите данни на компаниите L'Oréal Bulgaria EООД и Публисис АД, a не само на Facebook.
 2. Организатор на Конкурса с името „ #InstaDetox“ (по-нататък в текста „Конкурса“) е L'Oréal Bulgaria EООД, https://www.facebook.com/lorealparis.bg/ (по-нататък “Организатор”). Конкурсът се организира с цел промоция на Организатора. Правилата на Конкурса (“Правила”) ще бъдат обявени на официалната страница във Facebook на L'Oréal Paris: https://www.facebook.com/lorealparis.bg/.
 3. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
  Конкурсът е отворен за участие за всички физически лица, които са граждани на Р. България, имат местна регистрация на територията на Р. България, намират се на територията на Р. България и са ползватели на Facebook (наричани по-нататък „Участници“). Служителите и членовете на най-тесния семеен кръг на служители на Организатора, както и което и да е друго лице, свързано с този Конкурс не могат да участват в Конкурса. Участници в Конкурса не могат да бъдат юридически лица.
 4. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КОНКУРСА
  Конкурсът се провежда в периода от 13.01. до 23:59 часа на 27.01.2017.
 5. КАК ДА УЧАСТВАТЕ? (ПРИЛОЖЕНИЕ)
  В периода, посочен в точка 4 от Правилата, на фейсбук страницата на L'Oréal Paris (BG) https://www.facebook.com/lorealparis.bg/ ще бъде публикувано съобщение за конкурса с награди. За участие в Конкурса участництите тряба да направят следното:

  • Влезте в микросайта на адрес: http://instadetox-bg.com
  • Качете авторска снимка на своето лице с маската Pure Clay (една или повече в зависимост какъв е типа кожа на участника), където се вижда каква активност се изпълнява през тези 10 минути.
  • Опишете какво правите през тези 10 минути докато държите маската на лицето си, използвайки #InstaDetox.
 6. ИЗБОР НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ
  След изтичането на двете седмици от Конкурса, т.е. в периода от 10.01. до 23:59 часа на 27.01. ще бъдат обявени 10 финалисти в Конкурса. Те ще бъдат определени съгласно решението на журито, а основните критерии са креативност, оригиналност и придържане към съответната задача на Конкурса.

  Членове на журито:
  1) Marija Ivanović, Product Manager, L'Oreal Adria-Balkan
  2) Monika Pehar, Community Manager, Mediacor d.o.o.
  3) Vedrana Rubil, Group Product Manager, L'Oréal Adria and L'Oréal Balkan

  Всеки от членовете на журито ще даде своята професионална оценка, за изключителна оригиналност и креативност по скала от 1 до 10, за всеки отговор. Участниците в Конкурса изрично се съгласяват да бъдат оценявани по определен критерии от членовете на журито и оценките им да бъдат приемани като окончателни.
  Общо 10 избрани участници ще бъдат обявени в сайта на Конкурса на адрес http://instadetox-bg.com на 31.01.2017. Повече участници с еднакви фамилни имена и адреси ще се смятат за един победител.
  Участникът, който ще вземе голямата награда, ще бъде избран чрез гласуване на http://instadetox-bg.com .
  Гласуването ще бъде отворено в периода от 31.01. до 23:59 часа на 05.02.2017.
  Всеки може да гласува до три пъти дневно, винаги за един и същ участник.
  След края на гласуването за участниците, на адрес http://instadetox-bg.com ще бъде обявено кой е победител и ще спечели голямата награда, и останалите 9, които ще спечелят утешителни награди. Победителите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на L'Oréal Paris (BG) и микросайта на адрес: http://instadetox-bg.com най-късно до 15 дни след приключването на гласуването.
 7. НАГРАДИ
  Наградният фонд се състои от:
  • Голямата награда: 1 x годишна доставка на Pure Clay маски (годишната доставка съдържа 12 x Purify, Glow, Exfo Pure Clay маски)
  • Други награди: 9 x L'Oréal Paris Pure Clay подаръчен пакет (всичките три маски)
  Получаване на наградите: Наградите ще бъдат доставени на победителите на адресите, които са предоставили при попълване на формуляра в микросайта на адрес: http://instadetox-bg.com
  Срокът за доставка на наградите е 30 дни от датата на обявяване на победителите. Един участник може да получи само една награда.
 8. Участниците ще бъдат дисквалифицирани от Конкурса ако ползват лъжливи профили, за да дават отговорите. За лъжливи профили ще се считат всички, за които съществува разумно съмнение, че са създадени изключително с цел даване на отговори в рамките на Конкурса. Причините за това включват, но не са изчерпателно изброени: липса на профилна снимка, малко брой приятели или не отговаряне на директен въпрос в срок от 24 часа. Организаторът може по собствена преценка да дисквалифицира всеки Участник ако установи констатира разумно съмнение, че същият ползва лъжлив профил за даване на отговори.
 9. Организаторът си запазва правото да премахва отговори и текстове от Facebook страницата с обидно съдържание на расова, национална, сексуална или каквато и да е друга основа, като автоматично може да дисквалифицира публикувалия ги Участник от участие в Конкурса.
 10. Участници, които участват в Конкурса нямат право да изискват други награди или такива в по-големи количества от тези, които са посочени в тези Правила. Наградата не може да се заменя за парична равностойност, други продукти или услуги. С приемането на наградата се считат за уредени всички задължения на Организатора на Конкурса към победителите.
 11. Организаторът не може под каквито и да е било форма или обстоятелства и по какъвто и да е било начин да бъде считан за отговорен за закъсняване, промяна, нарушения, прекъсвания, диверсии или замени, недостъпност на наградите поради държавни празници или други обстоятелства, които могат да повлияят на достъпността или употребата на наградите, както и за каквато и да е процедура или пропуск настъпили от какъвто и да е вид транспорт, които са включени в наградата/е. Организаторът не носи отговорност ако неизпълнение на обвързаността произтича от форсмажорни обстоятелства.
 12. ПУБЛИКУВАНЕ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
  Личните данни, които Участниците предоставят по време на Конкурса, ще се използват за проверка, изпращане на наградата и за потвърждение, че са получили наградата при спечелване на същата. Предоставянето на лични данни е доброволно, а непредоставянето им ще доведе до изключването на съответния Участник от Конкурса. С участието си в Конкурса, Участниците декларират, че са съгласни с обработката и събирането на техните лични данни от страна на Организатора. Обработването на личните данни на Участниците ще става изключително в съответствие с разпоредбите за защита на личните данни, с цел провеждането на Конкурса. Участниците във всеки момент могат да изискат да им се осигури достъп до личните им данни, както и тяхното допълване, поправяне, коригиране или изтриване, респективно могат да оттеглят съгласието си за тяхната по-нататъшна обработка чрез изпращането на такова искане на адрес: Garnier.Bulgaria@gmail.com. Участникът приема, че използването на някои от посочените права може да доведе до невъзможност за по-нататъшно участие в Конкурса. Участниците приемат техните лични данни да бъдат споделяни на предлагащите услуги или на подизпълнители за изпълнение на задачи поставени от Организатора във връзка с Конкурса. Организаторът информира Участниците, че техните лични данни, които са предоставени доброволно, ще бъдат добавени в база данни, собственост на Организатора. Организаторът се задължава да изпълни така задължената си, че тези лични данни да останат поверителни, както и да изпълни задълженията си по запазване на същите, че ще предприеме съответните мерки с цел предотвратяване на промяна, загуба или неупълномощена обработка или достъп до тези данни във всеки момент в съответствие с достъпната технология. Организаторът има правото да изпраща през определено време на Участниците информация по електронен път за новостите, продуктите и услугите, които счита че могат да са от техен интерес. Участниците могат да се откажат от тази услуга в който и да е момент. Техните лични данни нямат да бъдат предоставени на нито една организация, която не е свързана с Организатора, като същите ще бъдат събирани, обработвани, предоставяни и съхранявани на начин, предписан в съответните закони на Република България, които уреждат защитата на личните данни.
 13. С участието си в Конкурса Участниците декларират, че са съгласни, че Организаторът може в разумна мярка да модифицира или по някакъв друг начин да променя всеки отговор от Конкурса или негова част. Участниците декларират, че са съгласни, отговорите им да бъдат публикувани на страниците на трети лица в социалните мрежи. Със своето участие Участниците се съгласяват на фотографиране при получаването на наградата, за обявяване и използване на тяхното име, фотография и адрес за нуждите на промоцията на Конкурса и публикуването в медиите на Конкурса без заплащане.
 14. Всички Участници са отговорни за каквито и да е разходи или други финансови искания, които биха могли да произлязат от тяхното участие в Конкурса (включително неограничено ползване на интернет). Разходите за регистриране в Конкурса по интернет могат да варират, затова ви молим да проверите актуалните тарифи са вашия доставчик на услуги.
 15. Участникът е отговорен за всички разходи, данъци, такси или мита, които могат да се получат поради участие или спечелване на награда в Конкурса.
 16. Участникът може да напише какъвто и да е въпрос, свързан с тази Конкурса на следния e-mail: loreal.bg@gmail.com
 17. Организаторът не носи отговорност ако Участника по каквато и да е причина не успее да влезе във Facebook страницата на L'Oréal Paris Организаторът не може да носи отговорност за възможна загуба на съобщение от и към Facebook страницата, както и за закъснение, погрешно изпращане, нарушени или недоставени данни, както поради технически трудности, които могат да повлияят на електронната комуникация или някакви други обстоятелства.
 18. За да участва в Конкурса, Участникът приема всички условия и правила на Конкурса.
 19. ОТКАЗ ОТ ГАРАНЦИЯ И ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА
  В нито един случай, Организаторът или което и да е трето лице или субект включен в предоставянето на услуги на хостинг, изработване, създаване или дистрибуция на интернет страницата няма да считат за отговорни за каквито и да е директни, косвени, случайни или специални последващи щети, които могат да настъпят вследствие ползването или невъзможност за ползване на уеб страницата или поради нарушаване на която и да е гаранция, участието в Конкурса или на друго място.
Сподели с нас своя #instadetox ритуал, и спечели годишна доставка на Pure Clay маски.

Полетата маркирани с * са задължителни.

Cvetybaby - научете повече


Mademoiselle Aïa - научете повече