Моливи за вежди - как да изберем правилния нюанс?

От следващите редове ще научиш как да избереш правилния за теб цвят молив за вежди. Цветът на молива трябва да съответства максимално на цвета на косата ти. Освен това, естественият цвят на кожата и очите са също изключително важни фактори.

Рижа коса

Момичета с рижа коса трябва да избират моливи в пепелни тонове, които ще придадат естествено излъчване на лицето им.

Кафява коса


Момичетата с кафява коса трябва да избират продукти в зависимост от наситеността на цвета на косата. Ако имаш светлокафява коса, избирай молив в тъмни нюанси, а ако косата ти е тъмнокафява, трябва да заложиш на по-светли продукти за вежди. Нашето предложение е L'Oreal Brow Artist помадата за вежди.

Черна коса

В случай че си сред чернокосите красавици, избирай внимателно молива с който ще подчертаеш красотата на веждите си. Черните нюанси ще придадат груб и неестествен вид за лицето ти, и затова избирай продукт в тъмнокафяв нюанс. За теб са подходящи продуктите от Brow Artist серията ​ в Ebony 106 нюанс.

Руса коса


Блондинките трябва да бъдат особено внимателни при избора на подходящ нюнас. Ако косата ти е светлоруса а кожата ти бледа, избирай продукт който съответства на най-тъмните части от косата ти. По този начин ефективно ще дефинираш веждите си и ще отвориш погледа. Използването на твърде светли нюанси върху веждите ти ще придаде изморен вид на лицето ти. Можеш да избереш продукт в нюансите Blonde 101, Warm blonde 102, или Dark blonde 103.

Повече за: Какво не знаем за продуктите за вежди?

За този външен вид препоръчваме

  • L'oreal Paris Brow Artist Pomade

Свързани теми: грим , вежди, лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Макиаж лист за перфектна кожа

Кои продукти влизат в него и защо?...